Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDE
Košarica je prazna
VSTOP ZA PARTNERJE
Aktualno
Objave, nasveti in zanimivi članki.

25 let Tinexa

002 Pomembno prelomnico obeležili s selitvijo v nove sodobne poslovne prostore

Podjetje Tinex, eno od vodilnih trgovskih podjetij na področju ležajne, linearne, tesnilne in pogonske tehnike na trgih Jugovzhodne Evrope, je ob svoji petindvajsetletnici uspešnega obstoja napovedalo širjenje prodajnega programa in proizvodnih dejavnosti. Prav tako je podjetje, ki sodi med najbolje ocenjena slovenska podjetja, svojega četrt stoletja obeležilo v novih sodobnih prostorih v Poslovni coni Šenčur, kjer so odslej vse dejavnosti združene pod eno streho. Ob tej prelomnici je podjetje v mesecu maju organiziralo slavnostno prireditev za številne poslovne partnerje in gostje, s katerimi so po sprejemu in ogledu sedeža podjetja neformalno druženje zaključili na Brdu pri Kranju. 


Po besedah direktorja družbe Uroša Frantarja, ki je lani vodenje prevzel od ustanovitelja podjetja Štefana Čebaška, je podjetje z novimi poslovnimi prostori dobilo tisoč kvadratnih metrov dodatnih proizvodnih površin in 3500 kvadratnih metrov sodobnega regalnega skladišča s 60 tisoč odlagalnimi mesti ter zalogo v vrednosti 5,5 milijona evrov.
»Brez selitve v nove poslovne prostore ni bilo več mogoče rasti. Združeni na eni lokaciji v osrednji Sloveniji in z nekajminutnim dostopom do najpomembnejšega slovenskega mednarodnega letališča, smo še močnejši in konkurenčnejši. Odločno zremo v prihodnost, saj želimo okrepiti pozicijo vodilnih na trgih Jugovzhodne Evrope. Sicer še vedno osredotočeni na slovenski trg, si želimo svojo prisotnost še okrepiti na področju nekdanje Jugoslavije, s poudarkom na Hrvaškem in Bosni in Hercegovini,« pravi Uroš Frantar, direktor podjetja Tinex. 
»Ambicioznih načrtov ne bi bilo brez zaposlenih, ki s svojim angažmajem in neomajno zavzetostjo poosebljajo uspeh znamke. Ko se prizadevnost slehernega izmed nas združi v celoto, se nam za prihodnost ni treba bati,« je prepričana Andreja Jeraj, solastnica podjetja Tinex.
  
O PODJETJU TINEX, D.O.O.
Tinex je eno od vodilnih trgovskih podjetij na področju ležajne, linearne, tesnilne in pogonske tehnike na trgih JV Evrope. Z več kot 25-letno tradicijo so, tako doma kot tudi v tujini, prepoznavni po kakovosti izdelkov in storitev, izobraževanju, svetovanju in konkurenčnosti. Potrebam trga se stalno prilagajajo in dopolnjujejo svoj prodajni program, ki danes šteje več kot 60.000 izdelkov. Konkurenčno prednost na trgu jim daje lastna proizvodnja, ki obsega ploščata tesnila, struženje tesnil, rezanje jermen in linearnih vodil.
Celovito podporo dopolnjuje tudi hčerinsko podjetje Tinex Industrijska diagnostika, d. o. o., katerega ključna dejavnost je vpogled v stanje strojev in naprav ter njihovo vzdrževanje, kar omogoča zgodnje zaznavanje okvar, izogib zastojev in njihovo nemoteno delovanje.

003004006007001018017012014019016010015022020023024

« nazaj na seznam
Ne spreglejte
09 NOV 2017
INVENTURA
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

POŠTENOST

V vsej svoji dolgoletni tradiciji delujemo po načelu poštenosti.