Pomembno obvestilo

Spoštovani, obveščamo vas, da so vrata naše trgovine do nadaljnjega zaprta.

Naročila lahko oddate vsak dan od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure preko spletne trgovine, po elektronski pošti aljaz.drasler@tinex.si ali pa po telefonu 04 279 22 14.
Naročila, ki bodo oddana po 16.00 uri, bodo odposlana naslednji dan.

Dostavljamo preko dostavnih služb. Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja zdravja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu.

Urgence za poslovne partnerje izven delovnega časa do nadaljnjega ukinjamo.

Zahvaljujemo se vam za potrpežljivost in razumevanje.

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi.

Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Aktualno
Objave, nasveti in zanimivi članki.

Nov AOD konverter v SIJ Acroni

20170908_125130 SIJ Acroni, katerega eden od pomembnih dobaviteljev je tudi podjetje Tinex d.o.o. je na današnji svečanosti slavnostno zagnal novo 30 milijonov evrov vredno investicijo v AOD (Argon Oxygen Decarburation) konverter, ki predstavlja pomemben element realizacije strategije poslovnega področja jeklarstva Skupine SIJ s katero SIJ Acroni in Skupina SIJ nadaljujeta s krepitvijo svojega položaja na evropskem in svetovnem jeklarskem trgu.

Svečane otvoritve se je udeležili tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki je pudaril pomembno vlogo Skupine SIJ za slovensko gospodarstvo, 

Glavni direktor SIJ Acroni Branko Polanc je na svečani otvoritvi poudaril pomembnost investicije, ki je samo dokaz, da v SIJ Acroni nenehno stremijo k napredku in razvoju. Lastniki so v zadnjih desetih letih v SIJ Acroni vložili že več kot 325 milijonov evrov in po besedah Dr. Dmitry Bochkarev, člana uprave Skupine SIJ,  to ni zadnja naložba saj imajo v prihodnosti planiranih še več investicij. Velja omeniti, da je SIJ Acroni je vodilni proizvajalec debele nerjavne pločevine v Evropi in tretji na svetu.

V podjetju Tinex d.o.o. smo ponosni, da smo lahko partner Skupini SIJ, enemu izmed najpomembnejših igralcev v slovenskem gospodarstvu. 

 

20170908_12513020170908_125718

« Nazaj
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.