Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Podjetje
Prepoznavni smo po kakovosti proizvodov in storitev, izobraževanju in svetovanju, konkurenčnosti in fleksibilnosti.

Zgodovina

Podjetje Tinex deluje od leta 1990. Svojo tržno nišo je našel v trženju ležajne, tesnilne, linearne in pogonske tehnike. Glavni preobrat se je zgodil s podpisom pogodbe s priznanim nemškim proizvajalcem ležajev FAG iz Nemčije in s svetovno znanim proizvajalcem tesnil Freudenberg za generalno zastopanje na celotnem slovenskem trgu.

Kmalu zatem so sledile pogodbe s firmo INA, vodilnim proizvajalcem iglično valjčnih ležajev in linearne tehnike, s firmo Merkel (danes znotraj Freudenberga), največjim evropskim proizvajalcem tesnilnih vrvic, firmo KGM, proizvajalcem ležajnih kroglic in firmo Ziller, proizvajalcem specialnih kovinskih obročev za tesnjenje vseh vrst ležajev.

Dolgoletne izkušnje in raziskave trga so nam pokazale, kakšne so potrebe slovenskega trga. Te potrebe uspešno zadovoljujemo s širokim asortimanom izdelkov in z zaposlenimi, ki jih vsakoletno izobražujemo na različnih področjih, ki se dotikajo našega poslovanja.

Leta 2000 smo se preselili v nove poslovne prostore v Šenčurju. Temu je pet let kasneje sledila še soustanovitev podjetja Tinex industrijska diagnostika. Leta 2011 pa smo odprli še linearni center, kjer imamo možnost razreza linearnih komponent in jermen.
Letošnje leto smo ponudbo razširili s franšizno proizvodnjo struženih tesnil Merkel Xpress.
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.