Telefon Telefon Telefon
Nazovite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Odaberite jezik
SIENDEHR
PRISTUP ZA PARTNERE
Poduzeće

Zaštita privatnosti i obrada osobnih podataka

Poštujemo vašu privatnost te sukladno zakonodavstvu (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-2, Sl. l. RS br. 94/07 i GDPR), provodimo sve aktivnosti za zaštitu i etičko postupanje s vašim osobnim podatcima.

Vlasnik i administrator internetske stranice

  • Naziv tvrtke: TINEX, d.o.o.
  • Sjedište: Poslovna cona B 20, 4208 Šenčur
  • Telefon: +386 4 279 22 22
  • E-adresa: info@tinex.si
Internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke, osim ako joj vi to ne omogućite, što možete učiniti tako da:
  • dostavite internetski obrazac
  • registrirate se (izradite korisnički račun)
  • obavite kupnju (uspješno pošaljete narudžbu)
  • pretplatite se na naše glasilo.
Vaše ćemo podatke obraditi isključivo u svrhu za koju su nam proslijeđeni.

Upotreba i svrha čuvanja i obrade podataka

Čuvamo i obrađujemo osobne podatke u svrhu poslovne komunikacije i održavanja kontakta s klijentima.

Ako ste dobrovoljno označili, da vas smijemo obavještavati o novostima u našoj tvrtki, zadržavamo pravo, da vam povremeno pošaljemo aktualni sadržaj e-poštom, SMS-om ili običnom poštom.

Također čuvamo podatke koje nam sami pošaljete preko obrasca, a u njih možemo ubrajati:
  • ime, prezime, e-adresa, adresa prebivališta, telefonski broj, odnosno bilo koji drugi podatak koji upišete u obrazac.
Vrsta podataka ovisi o obrascu (upiti, registracija, opće informacije…).

Koliko dugo čuvamo podatke?

Vaše ćemo podatke čuvati do otkazivanja pretplate.

Pravo na informacije i povlačenje suglasnosti

Zahtjev za uvid u informaciju o vrsti vaših osobnih podataka koje čuvamo možete dostaviti na našu e-adresu ili običnom poštom u sjedište tvrtke ili nas možete kontaktirati putem telefona.
U bilo kojem trenutku možete povući suglasnost za daljnju upotrebu osobnih podataka tako da nam zahtjev dostavite e-poštom ili običnom poštom u sjedište tvrtke.
Vaše ćemo podatke izbrisati u roku od 15 radnih dana od zaprimanja zahtjeva za povlačenje suglasnosti.

Kolačići

Internetska stranica koristi kolačiće o kojima više možete pročitati ovdje.
Ne propustite
29 DEC 2017
Donacija
Naše vrijednosti

KVALITETA

Široka kvalitetna ponuda svjetski priznatih proizvođača.
 

CJELOVITOST

Cjelovita rješenja na jednom mjestu.
 

PRILAGODLJIVOST

Brz odaziv i prilagodljivost individualnim potrebama kupaca.
 

STRUČNOST

Stručnost i profesionalnost zaposlenih ključ su uspjeha.