Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Aktualno
Objave, nasveti in zanimivi članki.

Avtomatski kavelj prihodnosti - ELEBIA

Veliko več kot le dvižni kavelj!

Proizvajalec ELEBIA je eden vodilnih na trgu pri razvoju avtomatiziranih dvižnih rešitev. Nova serija dvižnih kavljev EVO IN EVO2 se ponaša s še izboljšano varnostjo, z njimi tudi zlahka dvignemo produktivnost dvigal/žerjavov na višjo raven. Patentirani avtomatski kavlji EVO IN EVO2 delujejo znotraj delovnega območja od 2,5 do 25 ton. Seveda se tudi opravljanje omenjenega kavlja izvaja daljinsko.

Način delovanja in upravljanja:
Dvižni kavlji so v spodnjem delu opremljeni z magnetom, ki je namenjen dvigu dvižne zanke do točke, kjer se lahko zanka vpne v dvižni kavelj. Operater dvigala, s pomočjo daljinske komandne platforme, sproži varovalo in tovor je pripravljen na dvig.Visoko zmogljiva baterija, izboljšuje učinkovitost in zmanjša porabo energije kavlja. Baterija se v celoti napolni v 3 urah in v stanju pripravljenosti omogoča do 5.000 ciklov ali 250 ur delovanja.

Nov motor z izboljšanim gonilom omogoča sprostitev tovora do 20 kg. Mejo sprostitve je mogoče nastaviti oziroma prilagoditi vsaki aplikaciji. Prav tako je kavelj zaščiten pred preobremenitvijo.

Oglejte si Youtube kanal podjetja ELEBIA kjer si lahko podrobno ogledate, kako se EVO avtomatski dvižni kavlji vklopijo in sprostijo na daljavo v različnih aplikacijah in v različnih panogah.

Povezava do več informacij: https://elebia.com/lifting-hooks-for-cranes/ 

elebia

« Nazaj
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.