Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Trajnost
Trajnost

Spodbujamo trajnostni razvoj v naši industriji

V podjetju Tinex d.o.o. verjamemo v trajnostno družbo, v kateri so podjetja gonilna sila sprememb. Kot del Axel Johnson International in poslovne skupine Power Transmission Solutions želimo spodbujati trajnostni razvoj v naši industriji, zato se nenehno prilagajamo in razvijamo nove načine našega poslovanja, obnašanja in sprejemanja odločitev.
 
Trajnost integriramo v vsa ključna področja našega poslovanja: trajnostno dobavno verigo, trajnostno delovanje in trajnostno ponudbo za stranke.
 
                               
Trajnostna dobava               Trajnostno delovanje          Trajnostna ponudba

Na vsakem koraku se osredotočamo na tri strateške trajnostne teme: ljudje, podnebje in krožnost. Za vsako trajnostno področje imamo opredeljene dolgoročne cilje in aktivnosti, ki so potrebne, da bi jih dosegli. Svojo uspešnost redno spremljamo na podlagi niza ključnih kazalcev trajnosti in tako zagotavljamo, da gremo v pravo smer.

Uresničevanje trajnosti

Podjetje Tinex d.o.o. je del mednarodne skupine Axel Johnson International, v kateri je trajnost predpogoj in temeljni del poslovnega modela. Naši izdelki vsak dan poganjajo, varujejo in napajajo na tisoče sistemov, ki so bistveni za delovanje družbe. Pri Axel Johnson International se zavedamo, da mora biti družba bolj trajnostna, zato našim strankam pomagamo pri iskanju optimalnih tehničnih rešitev in s tem prispevamo k bolj trajnostnemu razvoju. S strankami v središču pozornosti bo trajnostno delo skupine okrepilo naše obstoječe poslovanje in spodbudilo trajnostno preobrazbo v naši panogi. Več o tem, kako delujemo v smeri bolj trajnostne industrije, preberite na spletni strani Axel Johnson International: https://www.axinter.com/sustainability/
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.