Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Podjetje
Prepoznavni smo po kakovosti proizvodov in storitev, izobraževanju in svetovanju, konkurenčnosti in fleksibilnosti.

Organizacijska kultura in klima

Vsak zaposleni strmi k uresničitvi vizije podjetja in s tem kaže na odgovoren odnos do dela in sodelavcev.

Naši odnosi so pošteni, zasnovani na medsebojnem spoštovanju, dostojanstvu in osebnih vrednotah.

Ravnamo odgovorno, transparentno, pri delu smo aktivni, produktivni, inovativni, odkriti in pošteni, izpolnjujemo obljube, prevzete obveznosti in odgovornosti ter spoštujemo hierarhično strukturo podjetja.

Ravnamo preudarno in se zavedamo posledic naših dejanj, pohvalimo dobro opravljeno delo, sprejemamo kritiko in jo rešujemo z namenom stalnega izboljševanja, kritike so objektivne in konstruktivne, nikakor pa ne osebne.

Komuniciramo jasno, razumljivo, stalno in pravočasno, ne dopuščamo pa konfliktnega komuniciranja med zaposlenimi. Prizadevamo si ohranjati visoka moralna načela in etične standarde, podpiramo kulturo odprtega sporazumevanja in spoštovanja.

Z medsebojno pomočjo in medgeneracijsko izmenjavo izkušenj, skrbimo za spodbujanje mlajših članov naše sredine ter spoštovanju vseh posameznikov podjetja.

Dajemo in sodelujemo pri predlogih, se medsebojno spodbujamo in iščemo nove, izvirne načine, za izboljševanje poslovanja. Smo ambiciozni in se držimo načela, da lahko vsak lahko doda svoj košček mozaika.

Zavedamo se, da k dobrim rezultatom pripomore zadovoljstvo zaposlenih, naših poslovnih partnerjev, kar si prizadevamo z najvišjo stopnjo kulture in strokovnosti ter usmerjenostjo k povečanju ugleda podjetja Tinex.
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.