Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Trajnost
Trajnost

Trajnostna dobavna veriga 

Vsak člen v verigi je pomemben. Z združevanjem z dobavitelji, ki delijo naše vrednote in izpolnjujejo naše trajnostne standarde, skrbimo, da vsi členi v verigi zasledujejo iste cilje,  trajnostno dobavno verigo.
 
V sodelovanju z našimi dobavitelji nenehno izboljšujemo kakovost in varnost naših izdelkov ter si prizadevamo za dobavno verigo, ki izpolnjuje zahteve našega Kodeksa ravnanja dobaviteljev. Po naših izkušnjah imajo dobavitelji z dobrimi rezultati na področju trajnosti običajno tudi dobre rezultate na področju kakovosti.
 
Velik del vpliva na trajnost izdelkov, katerih distributer smo, se pojavlja v naši dobavni verigi, ki je ne nadzorujemo neposredno. Vendar ničesar ne prepuščamo naključju, naš sistematični pristop je opisan v naših Smernicah za trajnost v dobavni verigi.
 
Cilj smernic je razviti dolgoročne odnose z našimi dobavitelji in izboljšati njihovo trajnostno učinkovitost, vključno z varnostjo in zdravjem, okoljem, socialno in poslovno etiko. Smernice iz kodeksa ravnanja bi morali upoštevati vsi naši dobavitelji, zato pri dobaviteljih iz tveganih držav redno izvajamo trajnostne revizije in predlagamo korektivne ukrepe.
 

Lokalna prisotnost, ki daje rezultate

Da bi zagotovili kakovost in trajnost med proizvodnjo naših izdelkov v Aziji, ima Axel Johnson International lokalno pisarno v Ningbu na Kitajskem. Naši lokalni predstavniki tesno sodelujejo z našimi dobavitelji in jih usmerjajo pri izpolnjevanju naših zahtev. Z lokalno prisotnostjo lahko preverjamo in si sistematično prizadevamo za odgovorno proizvodnjo, dobre delovne pogoje in človekove pravice – da dobavitelji spoštujejo naš kodeks ravnanja.
 
''Dobavitelje ozaveščamo o njihovih tveganjih in jim pokažemo priložnosti za izboljšave s skrbnimi pregledi na kraju samem. Zahtevamo načrte korektivnih ukrepov in izvajamo nadzorne revizije. Doslej smo zaznali močno zavezanost in bistven napredek pri številnih dobaviteljih.''
Alice Yang, pisarna Axel Johnson International v Ningbu na Kitajskem
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.