Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Trajnost
Trajnost

Trajnostna ponudba za stranke 

Podjetje Tinex d.o.o. je v središču mehanskega prenosa moči in nadzora gibanja v številnih industrijskih panogah in strojih, ki so bistveni za delovanje družbe, vendar ne delujejo vedno na najbolj trajnosten način. S svojimi izdelki, tehničnim znanjem in izkušnjami nudimo inovativne rešitve za zagotavljanje večje zanesljivosti, varnosti in energetske učinkovitosti, s čimer pripomoremo k izboljšanju trajnostne uspešnosti naših strank.

Prihranki energije s tehničnim svetovanjem in nadgradnjami

S svojim strokovnim znanjem naše stranke usmerjamo k izbiri najprimernejšega izdelka za določeno uporabo, s čimer se zmanjšuje trenje in optimizira učinkovitost. Kot naša stranka se lahko zanesete, da vam ponujamo le zanesljive in kakovostne izdelke, ki vam omogočajo gladko in nemoteno delovanje. 

Od linearnega do krožnega gospodarstva

Prevzemamo tudi odgovornost za čim daljšo življenjsko dobo naših izdelkov, kar zagotavljamo s širokim naborom storitev. Naše stranke stalno izobražujemo glede vzdrževanja, obnove in popravil izdelkov, jim svetujemo pri zahtevnejših servisnih posegih, nudimo rešitve za samodejno spremljanje stanja strojev, predlagamo okolju prijaznejše alternative,… 
 
S prizadevanjem za bolj trajnostno ponudbo lahko, skupaj z našimi strankami, ki raziskujejo nove alternativne poslovne modele, prispevamo k učinkovitejši rabi virov in obenem omogočimo znižanje stroškov. Nenehno iščemo partnerstva, ki vodijo do inovacij izdelkov in storitev z manjšim okoljskim odtisom. Dolgoročni cilj je dati na trg le izdelke, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati, in s tem prispevati k bolj krožnemu gospodarstvu. Seveda, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost ali zanesljivost.
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.