Telefon Telefon Telefon
Pokličite nas
+386 4 279 22 22
Pišite nam
info@tinex.si
Izberi jezik
SIENDEHR
Moj račun
Prijava
(0)
VSTOP ZA PARTNERJE
Aktualno
Objave, nasveti in zanimivi članki.

Koncept 3R

Okolje ni le prostor, v katerem živimo, temveč je tudi vir življenja in dobrega počutja. Zato je pomembno, da ga varujemo pred onesnaženjem in ohranjamo v čim boljšem stanju. Ena izmed ključnih stvari, ki jih lahko storimo za okolje, je učinkovito ravnanje z odpadki.

Ravnanje z odpadki vključuje celoten proces zbiranja, odstranjevanja, prevoza, predelave in kontrole. Če se ta proces izvaja učinkovito, lahko bistveno prispeva k ohranjanju virov ter izboljša kakovost življenja. Pri podjetju Tinex d.o.o. se zavedamo pomembnosti učinkovitega ravnanja z odpadki, zato stremimo h konceptu »3R«: Reduce (zmanjšaj porabo), Reuse (uporabi znova), Recycle (recikliraj). Upoštevanje koncepta se začne že na samem začetku življenjskega cikla izdelka. S pametnim oblikovanjem izberemo ustrezen proizvodni proces, ki pripomore k varčevanju z energijo in drugimi viri, omogoča učinkovito upravljanje z odpadki, ki nastanejo v procesu same proizvodnje in nenazadnje pripomore k ustvarjanju novih poslovnih možnosti.
Primer našega dela je sodelovanje s podjetjem DONIT TESNIT, d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo tesnilnih materialov. S podpisom pogodbe o vračanju stranskih produktov iz naše proizvodnje smo skupaj zmanjšali količino odpadkov, saj jih proizvajalec lahko uporabi kot surovino v procesu nadaljnje proizvodnje. S tem smo ustvarili nov krog življenja proizvodnje, ki je bolj trajnosten in učinkovit.

Pri Tinexu se zavedamo, da lahko le skupaj sodelujemo in prispevamo k bolj trajnostnemu načinu življenja. Zato si bomo tudi v prihodnje prizadevali za razvoj novih in inovativnih rešitev za varovanje okolja ter zagotavljanje boljše prihodnosti za vse nas.

3-R_objava

« Nazaj
Naše vrednote

KAKOVOST

Široka in kakovostna ponudba svetovno priznanih proizvajalcev.

CELOVITOST

Celovite rešitve na enem mestu.

PRILAGODLJIVOST

Hitra odzivnost in prilagodljivost pri individualnih potrebah kupcev.

STROKOVNOST

Strokovnost in profesionalnost zaposlenih sta ključni za uspeh.